Nyheter

Pressrelease 2021-03-04

VMI IT Services AB har nått en överenskommelse med Cogson Computer Systems AB om att förvärva bolaget. VMI är ett etablerat IT företag som grundades 1995. VMI omsatte under 2020 ca 20 Mkr och hade 15 anställda fördelat på 2 orter. Företaget levererar Office 365, IT-support, telefoni, server-, backup- och antivirustjänster.   Cogson Computer Systems […]

Öppettider vecka 10-11

Öppettider 2017

Nu drar vi igång med våra vanliga öppettider igen!  

Erbjudanden / Produkter

Windows 10 helt enkelt

Äntligen här! Vi har nu fått in den efterlängtade boken om Windows 10. Kom in till oss och skaffa ditt exemplar innan dom tar slut.

Säkerhet

Bluffmail – Din Faktura

VARNING! Just nu skickas det ut bluffmail med ”Din Faktura” i ämnesraden. I mailet finns en länk som man absolut inte ska klicka på. Vi rekommenderar att du tar bort mailet direkt!      

Bluffmail – Postnord

VARNING! Just nu skickas det ut bluffmail som ser ut att komma från Postnord. Klicka INTE på någon länk i mailet. Mailet innehåller ett virus som krypterar dina filer och sprider sig i nätverket till andra datorer. Vi rekommenderar att du tar bort mailet direkt!  

Bluffmail – CDON

VARNING! Just nu cirkulerar ett bluffmail som ser ut att komma från CDON. I mejlet som du absolut INTE ska öppna står det att du är skyldig en större summa pengar och att fakturan är bifogad. Om du öppnar den bifogade fakturan så drabbas din dator av ett virus som gör att bluffmakarna kan ta […]