Vad gör vi

Cogson Computer Systems AB är ett serviceföretag med inriktning mot små och medelstora företag. Vi är kundens egen IT-avdelning.

  • Uppsättning och installation av nätverk, datorer och kontorsmaskiner
  • Underhållsservice
  • Enklare systemering, eller databasarbeten i Access/SQL
  • Säkerhetsanalys av företagets rutiner och/eller nätverk
  • Reparationer i vår egen ESD-skyddade verkstad
  • Vi håller även skräddarsydda utbildningar i egen utbildningssal för upp till 8 elever.
  • Hos oss kan du hyra en PC eller annan utrustning på kortare eller längre tid.

Serviceavtal

Många av våra kunder inser fördelen med att teckna serviceavtal framför att ha konsulter som springer in och ut och debiterar per timma. Vi har olika serviceavtal beroende på kundens verksamhet. En del kunder föredrar att ha en regelbunden genomgång av datorer och annan utrustning med korta intervaller. Detta gäller framför allt utbildningsföretag. Andra föredrar att vi ser över utrustningen med längre mellanrum, men att vi istället håller en hög beredskap med inryckning inom 4-8 timmar. Det är ni som kund som väljer vad ni anser att ni behöver.

Vi har även möjlighet att sätta upp en helt automatiserad övervakning med larm till våra jourtekniker

Serviceavtal på olika nivåer

De serviceavtal vi erbjuder innehåller olika tjänster på olika nivåer. En del av våra kunder vill utnyttja vårt fantastiska övervakningssystem men de vill sköta övrig service själva – alternativt själv välja när vi ska komma in och utföra arbetet. Andra väljer att vi ska sköta bevakning, underhåll och all service. Det senare är ett trygghetsavtal där vi ansvarar för driften och har övervakning dygnet runt.

Copyright © 2020 Cogson Computer Systems AB - Den här webbplatsen använder cookies.